Spinnen en Pilates

Spinning weesp, meer dan sport. Naast voor spinnen en pilates kunt ook voor een aantal andere zaken bij ons terrecht.

Afvallen en Detox

Maak kennis met afvallen met behulp van Slinc of afvallen met behulp van de universal contour wrap. Of probeer eens een detox voetenbad.

Massage

Wij geven ook hotstone massages. Zowel rug massage als lichaams massage.

Muiden, Diemen, Almere en Nigtevecht

Onze klanten komen voor het spinnen, pilates, het afvallen en de detox uit Weesp maar ook uit de omgeving: Muiden, Almere, Nigtevecht, Hilversum en Amsterdam.

Massage


massage in weesp

Voor jezelf of iemand anders
Maak nu een afspraak voor een ontspanningsmassage of hotstone massage. Regelmatig hebben wij leuke akties en aanbiedingen. Behandelingen zijn ook leuk om kado te vragen of te geven.


MassageDuurKosten
Rugmassage30 minuten32,50 euro
Lichaamsmassage60 minuten47,50 euro
Hotstone rugmassage30 minuten35,00 euro
Hotstone lichaamsmassage70 minuten57,50 euro

Voorbeeld van een massage
De Hotstone 60 minuten massage is de meest populaire behandeling.

pilates lessen in weesp pilates lessen in weesp pilates lessen in weesp pilates lessen in weesp

Eerst vindt er een korte rugmassage plaats waarin alvast gekeken wordt naar punten die extra aandacht nodig hebben. Dan worden de stenen op de rug gelegd, deze basalt stenen komen uit het vulkaan gebergte en kunnen de warmte (ongeveer 50 graden) goed vast houden. De stenen blijven dan 20 minuten liggen. Ondertussen worden dan de achterkant van de benen gemasseerd met warme olie en de hotstones. En worden de voeten gemasseerd.

Daarna worden de stenen van de rug gehaald en wordt de rug gemasseerd met warme olie en de hotstones. Daarna is het rustig en voorzichtig omdraaien en wordt het gezicht kort gemasseerd met een verzorgende crème.Vervolgens worden de onderbenen gemasseerd met warme olie en de hotstones. En worden de voeten opnieuw gemasseerd met technieken uit de voetreflexologie.

We sluiten af met een warme voetenpakking en een handmassage. Daarna is het rustig wakker worden en bijkomen van een heerlijk ontspannende massage.

Contact

Spinning Weesp
Nijverheidslaan 1E
1382 LE Weesp
(google maps)

telefoon: 06-23932142
twitter: @spinningweesp
email: