Spinnen en Pilates

Spinning weesp, meer dan sport. Naast voor spinnen en pilates kunt ook voor een aantal andere zaken bij ons terrecht.

Afvallen en Detox

Maak kennis met afvallen met behulp van Slinc of afvallen met behulp van de universal contour wrap. Of probeer eens een detox voetenbad.

Massage

Wij geven ook hotstone massages. Zowel rug massage als lichaams massage.

Muiden, Diemen, Almere en Nigtevecht

Onze klanten komen voor het spinnen, pilates, het afvallen en de detox uit Weesp maar ook uit de omgeving: Muiden, Almere, Nigtevecht, Hilversum en Amsterdam.

Slinc


afvallen met slincHet concept
Het Slinc. concept is ontwikkeld om je te helpen in je strijd tegen overgewicht, maar ook om je bewust te maken van een gezonde levensstijl. De behandel-methode bestaat uit een combinatie van een voedings- en een bewegingsprograma onder persoonlijke begeleiding. Het voedingsprogramma van Slinc. is gebaseerd op een gezond eetpatroon van zes eetmomenten per dag, dus om de 2 à 2,5 uur mag je iets eten. Het is een uniek programma, omdat je normaal kunt blijven eten, en toch gemiddeld 1 kg per week verliest. Als man heb je zelfs een gewichts-afname van gemiddeld 1,5 kg per week. De aanvulling van (plantaardige) voedingssupplementen helpt je op een snelle en verantwoorde manier af te vallen. Ze zorgen ervoor dat je geen hongergevoel hebt en dat je energieniveau op peil gehouden wordt. Het programma is goed inpasbaar in een gezinssituatie, omdat je tijdens het diner gewoon mee kunt eten.

Persoonlijke begeleiding
Je volgt het programma onder mijn begeleiding. Er is een wekelijkse weging waarbij je gewicht, vetmassa en vetvrije massa (waaronder o.a. spier-massa) wordt gemeten. Vervolgens bespreken we het resultaat van de weging en het verloop van het programma.

Startpakket
Naast de intensieve begeleiding ontvang je een compleet startpakket waar je alle informatie in terug- vindt over de werking van het programma, de eet- momenten over de dag, de voedingssupplementen, wat je wel en niet mag eten/drinken tijdens het dieet, het afbouwprogramma, recepten en tips.

je kunt nu afvallen met slinc in weespSlinc. a way of life
Met gemiddeld 1 kg per week heb je snel, zichtbaar resultaat wat zeer motiverend werkt om het programma goed vol te houden. Je zult je weer fit voelen en meer energie hebben! Het Slinc. concept is niet alleen om je gewicht te bereiken, maar begeleidt je ook in het behouden van je (streef)gewicht. Slinc. leert je hoe je een gezonde basis kunt aanhouden in je voedings-patroon om zo ook goed op gewicht te blijven. Slinc. is "a way of life". Ben je bang dat je weer aankomt of vindt je het moeilijk om op gewicht te blijven, dan kunt je met Slinc. ook onder begeleiding een onderhouds-programma volgen.

Contact

Spinning Weesp
Nijverheidslaan 1E
1382 LE Weesp
(google maps)

telefoon: 06-23932142
twitter: @spinningweesp
email: