Spinnen en Pilates

Spinning weesp, meer dan sport. Naast voor spinnen en pilates kunt ook voor een aantal andere zaken bij ons terrecht.

Afvallen en Detox

Maak kennis met afvallen met behulp van Slinc of afvallen met behulp van de universal contour wrap. Of probeer eens een detox voetenbad.

Massage

Wij geven ook hotstone massages. Zowel rug massage als lichaams massage.

Muiden, Diemen, Almere en Nigtevecht

Onze klanten komen voor het spinnen, pilates, het afvallen en de detox uit Weesp maar ook uit de omgeving: Muiden, Almere, Nigtevecht, Hilversum en Amsterdam.

Spinning


De work-out
Spinning is een work-out met een supersnelle vetverbranding en conditieopbouw. Een ideale les voor iedereen die in vorm wil komen en blijven. Zodra de muziek begint fiets je weg met je trainingspartners en voor je het weet werk je je in het zweet en maak je een tour over bergen en dalen.

Voor wie
Het is een les voor iedereen, je stapt op de spinningbike en gaan. Of je nou jong bent, oud, beginnend of gevorderd, iedereen traint samen in een les. Niemand hoeft te stoppen. Gezellig in een groep, ieder op zijn of haar eigen niveau, je grenzen ontdekken en verleggen.

spinnen bij spinning weesp


Tijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
20:00
20:00
9:15 en 20:00
20.00
9:15
9:00

Kosten
10 ritten kaart 82,50 euro.
1 keer per week 28,50 euro per maand.
2 keer per week 40,00 euro per maand.
Onbeperkt 50,00 euro per maand.

Inschrijfgeld 15 euro, Borg 1 termijn.
Proefles 8,50 euro

Wintertraining.
Bij Spinning Weesp is het ook mogelijk om alleen in het winterseizoen te trainen. Op dinsdag 19.00 uur trainen veel liefhebbers die zomers buiten op de (race) fiets fietsen en gedurende de wintermaanden hun conditie op peil houden/verbeteren.Deze les wordt verzorgd door een trainer die zelf vervent wielrenner is en zijn passie van het buitenfietsen mee naar binnen neemt op de Spinning bike.

Regelmatig vinden in deze lessen bergetappes of tour de france ritten plaats. Zelfs het baanwielrennen wordt in deze les nagebootst.

Ook is deze les populair bij triatleten die elk jaar weer aan de start verschijnen Van de Weesper kwart triatlon omdat de overgangen van het fietsen naar het hardlopen langs komen in de trainingen. De trainer van dit uur verschijnt sinds 1995 aan de start van de Weesper kwarttriatlon.

Natuurlijk is deze les voor iedereen toegankelijk net als al onze andere lessen kan iedereen in elk uur op zijn eigen nivo komen trainen.

Voor meer informatie en/of afspraak: Linda 06-23932142

Contact

Spinning Weesp
Nijverheidslaan 1E
1382 LE Weesp
(google maps)

telefoon: 06-23932142
twitter: @spinningweesp
email: