Spinnen en Pilates

Spinning weesp, meer dan sport. Naast voor spinnen en pilates kunt ook voor een aantal andere zaken bij ons terrecht.

Afvallen en Detox

Maak kennis met afvallen met behulp van Slinc of afvallen met behulp van de universal contour wrap. Of probeer eens een detox voetenbad.

Massage

Wij geven ook hotstone massages. Zowel rug massage als lichaams massage.

Muiden, Diemen, Almere en Nigtevecht

Onze klanten komen voor het spinnen, pilates, het afvallen en de detox uit Weesp maar ook uit de omgeving: Muiden, Almere, Nigtevecht, Hilversum en Amsterdam.

Universal Contour Wrap


Universal Contour Wrap
  • Heeft DIRECT resultaat
  • Werkt op plaatsen welke zijn moeilijk om te afslanken
  • Is een geweldige start voor een afslankkuur
  • Verstrakt en verstevigt de huid na een zwangerschap of groot gewichtsverlies
  • Is een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid
  • Is voor iedereen die er goed uit wil zien - snel!!!

Hoe het werkt
afvallen met de contour wrap uitgebeeldUniversal Contour Wrap, is een ontslakkingsmethode die iedereen helpt af te slanken. Gegarandeerd 15 centimeter bij de eerste behandeling. Men wordt ingewikkeld met bandages die gedrenkt worden in een speciaal concentraat. Dit concentraat bestaat uit Dode Zee klei, andere zee- en bodemextracten, verschillende natuurlijke mineralen. Wanneer het lichaam is omwikkeld is met deze bandages, werkt dit als een grote omslagdoek. De spiermassa wordt ontzuurd en geremineraliseerd. De Body Wrap is een ontslakkingsmethode die de huidspanning verbetert, littekens verzacht en zwangerschaps- striemen minder zichtbaar maakt. Mensen met huidproblemen als psoriasis en eczeem profiteren in het bijzonder van de body-wrap positieve verandering is al na één behandeling zichtbaar.

Deze wikkelmethode is ontwikkeld in de gezondheidszorg voor mensen met nier, lymfe- en leverproblemen. Het laat zich raden dat een goede doorstroming van het lichaam hierdoor verzekerd is. Het ontslakkende- (afslankend) effect houdt naar gelang uw eigen levenswijze een half jaar tot een jaar stand. Gifstoffen in het lichaam ontstaan door factoren als narcose, ziekte, medicijnen, stress, verkeerde voeding, roken, alcohol, bewegingsbeperking of snel gewichtsverlies. Deze gifstoffen worden opgeslagen in een vloeistof die zich tussen de vetcellen bevindt. Die tussencelvloeistof bestaat voor 34 tot 69 % uit puur gif en zwelt hierdoor behoorlijk op. Universal Contour Wrap verwijdert de gifstoffen, waardoor de zwelling afneemt en de huid weer strakker en mooier wordt. Cellulite die door het opzwellen van de tussencel- vloeistof en een slechte lymfewerking ontstaat, wordt hierdoor meteen doelmatig aangepakt.

logo voor afvallen met contour wrap Versteviging en verstrakking
Het is niet ongewoon dat een klant na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding wordt. Toch is de behandeling niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht. Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgiftiging van zijn lichaam wenst, is gebaat bij deze verzorging. Tevens doen we aan cosmetisch maatwerk, door dat we tijdens de behandeling probleemzones zoals billen, dijen, borsten en buik extra kunnen behandelen.

Een revitaliserende behandeling
De elastische windels welke gedrenkt zijn in een zeeklei-oplossing, omvatten het lichaam in een warme omslag en gaan langs deze weg het lichaam trachten te verlaten. De windels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten terug af. De huid voelt zijdezacht aan en je hoeft je na een behandeling helemaal niet te douchen. De klei die zich in de poriën van de huid bevind zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder centimeterverlies tot gevolg. Met de Universal Contour Wrap gaat men zich lekkerder in zijn vel voelen, alsof het lichaam opgelucht is van een pak gifstoffen verlost te zijn. De hele behandeling is in minder dan 2 uur voltooid.

Ons advies voor een slanker en gezonder lichaam
We raden iedereen een kuur van 3 behandelingen aan. Of je meer behandelingen nodig hebt hangt af van het totale centimeterverlies dat je wenst te bereiken, of je de behandeling combineert met een dieet, hoe los je huid op bepaalde plaatsen is en hoe vast de reeds gevormde cellulitis is. De afslankende werking van de behandeling is heel populair, het is daarbij niet ongewoon dat klanten na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding worden. Niettemin blijven de gezondheidsaspecten van de behandeling van centraal belang.

Kosten:
Eerste behandeling 87,50 euro.
Daarna 77,50 euro per behandeling.

Contact

Spinning Weesp
Nijverheidslaan 1E
1382 LE Weesp
(google maps)

telefoon: 06-23932142
twitter: @spinningweesp
email: